TREENI

targalt meie abiga

LIIGU

õigesti meie abiga

TOITU

teadlikult meie abiga

Personaaltreener OÜ juhtkond

PERSONAALTREENER OÜ: 9 AASTAT TULEMUSI

Personaaltreener OÜ on asutatud aastal 2009, et pakkuda teenust professionaalsete personaaltreeningute vallas. Treenerid on kõrgete teadmistega inimese anatoomiast, füsioloogiast ja biomehhaanikast, et paika panna parim treeningkava igapäevatööd/elu arvestades. Teadmised toitumisest võimaldavad tõsta nii harrastajate kui sportlaste saavutusvõimet ning kõrvalefektina pakkuda keha mis on terve ja ilus. Treener on inimene, kes suunab sind Su igapäevategevustes ja kõik vaid selleks, et SINUL oleks elu milles jõuad rohkem ja pingevabamalt tegutseda.

Katrin Pärt

Mark Sermat

Katrin ja Mark

PERSONAALTREENERID

Jätkusuutlik edu saab kesta ainult järjepideval tervisliku elustiili jälgimisel ning parim viis ennast selles aidata on teha koostööd oma isikliku treeneriga - võta meiega ühendust!

  • Katrin Pärt (CV), +372 52 50 234
    katrin@sinuisikliktreener.ee
  • - Arigato personaaltreener (Tallinna kesklinn) ja Sparta Spordiklubis

    - personaaltreeneringud kokkulepitud ajal ja kohas



RÜHMATREENINGUD
Body Progress

Body Progress on rühmatreeningutund, kus treeneri valvsa pilgu all treenitakse läbi täiusliku tehnika erinevaid lihasgruppe. See tähendab, et harjutusi tuleb sooritada läbi õige rühi ning hingamise. Hingamisel rõhutatakse läbi-kõhu-hingamist, mis annab võimaluse sooritada kõik harjutused läbi keskosa. Kõik selleks, et arendada keha suunas mis on ilus, pingevaba ja tervislik.

Body Progress on parim võimalus vabaneda ette vajunud või üles tõstetud õlgadest, käest läinud keskosast, nõgusast seljast ja toonuseta tuharatest. Harjutused on täpselt nii rasked kui raskeks treenitav need endale teeb, kuid mitte kunagi nii rasked, et ununeks kehaasend. Läbiv joon on kvaliteet, mitte kvantiteet. Omavahel trennis ei võistelda, vaid ületatakse järk-järgult iseennast.

2008-2018

Tänud kõigile selle 10a jooksul kes tunnis osalesid! Olen Teile tänulik, et mind usaldasite õpetama ja aitäh selle eest, et tänu Teile on ka mul oluliselt rohkem teadmisi, et neid oma igapäevatöös personaaltreengutel rakendada.
Aitäh, bodyprogress oli ja on elustiil ja see elab tänu Teile endiselt edasi! ;)

Mark

Partnerid

City Spa logo
Golden Club

City Spa logo
Viimsi SPA spordiklubi

City Spa logo
Club 26

Artiklid

Kasulikke artikleid

  • Ava / Sulge
    Avaldatud
    7 põhjust, miks ma trennist viilin Rubriik: treening

    “Ma ei viitsi...” on pea ainus tegelik vabandus, miks mitte trenni teha. Leidlikud otsivad aga ikka paremaid põhjuseid, miks trenniteoks võimalust pole. Siin on meie lugejate vabandused ja spetsialistide vastused neile. Loe artiklit

    Avaldatud
    Ekspert: istuva tööga inimesele kõik trennid ei sobi Rubriik: treening

    Kui tunneme väsimust, tekib automaatselt soov istuda. Ning tundub, et istudes keha puhkabki. Aga päriselt? Teadlased nimetavad istumist uue aja masspaheks, mis kehale sugugi kasulik ei ole. Loe artiklit

KKK

Korduma kippuvad küsimused

  • Miks on personaaltreening mulle kasulik

    Treenimine koos personaaltreeneriga on kasulik mitmel põhjusel. Iga inimene on kordumatu ja kõik treeningud, mis sobivad teistele, ei pruugi sobida Sinule. Parim viis oma vormi parandamiseks ja säilitamiseks on koostöö Sinu isikliku treeneriga! Kujutle, et Sul on oma ala ekspert, kes Sind motiveerib, jälgib Sinu arengut ning võid olla kindel, et keskendud õigetele harjutustele. Personaaltreener ei aita ainult kaasa Sinu vormisolekule, vaid aitab saavutada Sinu eesmärke palju kiiremini ning huvitavamalt kui üksi treenides. Kui Sul on eesmärk, mida tahaksid saavutada, siis aitame Sul liikuda vormisolekuga järgmisele tasemele

  • Miks ma vajan personaaltreenerit?

    Personaaltreener jälgib kogu treeningu vältel Sinu harjutuste sooritamise tehnikat ja õiget kehahoiakut, mis kõik on olulised eesmärkide saavutamisel. See tundub lihtne, kuid tegelikkuses ei suudeta tavaliselt mitmele asjale keskenduda. Selleks ongi personaaltreener, kes motiveerib, nõustab ja innustab Sind eesmärkide saavutamisel. Pole oluline, mis on Sinu eesmärk, spordiala või treeningkogemus – personaaltreener teeb kõik selleks, et iga minut treeningust töötaks Sinu kasuks. Personaaltreenerist ei ole kasu ainult Sinu vormisoleku parandamiseks – anname Sulle nõu nii toitumise, kui ka elustiili muutmise osas, tänu millele saavutad tulemused veelgi kiiremini.

  • Miks on treenimine meie personaaltreeneritega nii tõhus?

    Oleme omandanud kõrghariduse kehakultuuri alal.

    Katrin on läbinud EFTE (Estonian Trainers Education) kursused, omab Gym Instructor litsentsi, lisaks õppinud Professional Fitness Institute´is Las Vegases, Ameerika Ühendriikides ja omab NSCA (Nationa Strenght and Conditioning Association) sertifikaati ning Eesti Olümpiakomitee kulturismi ja fitnessitreeneri II taseme kutsekvalifikatsiooni tunnistust. Töökogemus treenerina 2003. aastast.

    Mark on saanud praktilise kogemuse füsioteraapia keskuses, Küprosel, kus ta tegeles ortopeediliste probleemidega patsientide treenimise, nõustamise ja koduste treeningprogrammide koostamisega. Lisaks on ta olnud ravivõimlemise treener ning läbinud Tartu Ülikoolis füsioteraapia-alase täiendõppe. Töökogemus personaaltreenerina 2005. aastast.